GratisVerzending.nl

Kortingcodes en gratis thuisbezord acties

GratisVerzending.nl

Kortingcodes en gratis thuisbezord acties

Kortingscode Mepra-store.nl Maandactie: 10% korting op bestek

Maandactie: 10% korting op bestek nu bij Mepra-store.nl met kortingscode bestek geldig t/m 2015-09-30

Artikelnummer: f3612d2ff4a0 Categorie: Tag:

Beschrijving

Maandactie: 10% korting op bestek nu bij Mepra-store.nl met kortingscode bestek geldig t/m 2015-09-30

10 procent korting op een Mepra bestekset. U koopt hierdoor al een Mepra 24-delig roestvrijstalen bestek voor nog geen 45 euro!

De lange traditie van metaalbewerking van de familie Prandelli is gestart in 1901 en uitgegroeid tot het bedrijf Mepra, wat staat voor “Metallurgica Prandelli”. Al meer dan een eeuw is Mepra is de producent van ’s werelds beste 18/10 rvs bestek, maar zijn ze ook zeer bedreven in glaswerk en keukengerei en gebruiken daarvoor andere materialen zoals glas, hout, porselein en zeer duurzaam polycarbonaat plastic.

Mepra zet zich met hart en ziel in voor innovatie en steekt dan ook, van alle andere fabrikanten in hun industrie, procentueel gezien het meeste van hun opbrengsten weer in onderzoek en ontwikkeling.

Creativiteit en design worden ondersteund door uitsluitend gebruik te maken van de hoogste kwaliteit materialen, maximale staal dichtheden en afwerkingstechnieken om zo ultieme perfectie te bereiken. Het bestek is gemaakt met liefde en vakmanschap in de eigen Mepra fabriek in de buurt van het zuiden van het Gardameer, in Lumezzane, Italië en is behalve zeer duurzaam ook vaatwasser bestendig.

Dus, met een Mepra bestekset scoor je niet alleen een van de beste besteksets voor een lage prijs, maar ook traditie, cultuur, ontwerp, kwaliteit en lifestyle ‘Made in Italy’!

Geldig tot 30 september.

%d bloggers liken dit: